Peter Driessen

Test de sterkte van uw wachtwoord

Introduction

pdriessen

pdriessen


LATEST POSTS

Using Postmark to send mails with Google Apps Script 04th February, 2017

Hoogte in fietsroutes op Google Maps 30th May, 2014

Geen categorie

Test de sterkte van uw wachtwoord

Posted on .

Veiligheid op het internet is belangrijk, een sterk wachtwoord is daar het belangrijkste onderdeel van. Op deze website van intel kun je laten berekenen hoe snel je wachtwoord gekraakt zou kunnen worden. Ondanks dat ik letters, cijfers en leestekens gebruikte was een van mijn wachtwoorden toch in minder dan één seconde te kraken.

Naast de tips die op de website staan gebruik ik voor ieder account dat ik op internet aanmaak een ander e-mail adres. Dit kan omdat ik een catch-all heb ingesteld, alle mail geadresseerd naar mijn domeinnaam komt bij mij in een account terecht. Ik maak dus gebruik van verschillende wachtwoorden én verschillende loginnamen/e-mail adressen.

pdriessen

pdriessen

There are no comments.

5 × vijf =

View Comments (0) ...
Navigation